• Dexion - Hi280 Campaign
  • Dexion - White Paper
  • Dexion - Farmaceutische industrie

Dexion, producent en leverancier van legbordstellingen, palletstellingen, langgoedstellingen, vloerconstructies en vele andere magazijn oplossingen.

Dexion produceert ruim 60 jaar magazijnstellingen welke variëren van statische stellingen tot dynamische kleingoedopslag of palletopslag. U kunt hierbij denken aan verrijdbare legbordstellingen of palletstellingen, doosdoorrolstellingen, palletdoorrolstellingen, en pallet pushbackstellingen.

Daarnaast levert Dexion diverse oplossingen voor uw magazijn; vloerconstructies (ook wel mezzanine of entresolvloer genoemd), opslag voor langgoed producten, gaaswanden, en industriële wanden.

Dexion heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van magazijnen en is trots om een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven als onze klanten te mogen beschouwen. Door goed en logisch na te denken en het gebruik van onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat een efficiënt magazijnconcept voor u te ontwerpen. Deze lange en brede ervaring wordt gecombineerd met een vernieuwende kijk op zaken en de nieuwste technieken.