Hoe u uw eigen catalogus maakt

Hoe u uw eigen catalogus maakt

"Mijn Catalogus" is een functie waarmee u uw eigen professioneel ogende catalogus kunt maken met pagina's geselecteerd van deze website. Uw catalogus kan gedownload worden als PDF of u kunt uw selectie van pagina's met geïnteresseerden delen.

Het principe gebeurt in drie stappen:

1. Selecteer uw pagina:

Kijk rond op de website en selecteer de pagina's die u wilt opnemen in uw catalogus. Om een pagina toe te voegen/te selecteren, klikt u op de link "selecteer deze pagina" in de rechterkolom van de pagina.

Wanneer u pagina's selecteert, ziet u in de rechterbovenhoek van de pagina een link waar staat aangeven hoeveel pagina's u hebt geselecteerd.

2. Configureer uw catalogus:

Wanneer u uw pagina's heeft geselecteerd, klikt u op de link "Mijn Catalogus" in de rechter bovenhoek van deze website. Hiermee gaat u naar de pagina "Mijn Catalogus" waar u uw catalogus verder kunt instellen:

 • Sorteervolgorde:
  U kunt de volgorde van de pagina's wijzigen door de miniatuurafbeeldingen van de pagina's te slepen en neer te zetten waar u ze wilt hebben.
 • Verwijderen:
  U kunt een pagina verwijderen door op de "X" van de miniatuurafbeelding van de betreffende pagina te klikken.
   
 • Voeg afbeelingen toe:
  Als deze keuze is ingeschakeld, worden afbeeldingen opgenomen in de gegenereerde PDF. De beelden zullen klein zijn en geoptimaliseerd voor thuis afdrukken.
  Als dit niet is aangevinkt, wordt alleen de tekst opgenomen in de gegenereerde PDF.
   
 • Voeg accessoires toe:
  Als dit aangevinkt is, worden alle verkrijgbare accessoires voor de gekozen productpagina's ook opgenomen in de gegenereerde PDF.
  Als dit niet is aangevinkt, wordt alleen de productinformatie opgenomen.
 • Verzenden:
  Klik op deze koppeling als u de "Mijn Catalogus" configuratiepagina wilt delen. De ontvanger ontvangt een e-mail met een unieke link naar deze exacte pagina. Men kan dan verder gaan met het genereren van een PDF, doorgaan met toevoegen van pagina's of het verder configureren van de catalogus.
 • Link:
  Wanneer u deze pagina klikt, wordt een speciale url gemaakt voor de "Mijn Catalogus" configuratiepagina. U kunt deze URL naar uw catalogus delen op sociale media of er een bladwijzer mee creëren in uw browser voor later gebruik.

 
3. Creëer en deel je catalogus:

OPMERKING: Deze functie vereist dat u Acrobat Reader of een soortgelijk PDF-viewer op uw computer geïnstalleerd.

Als u uw catalogus wenst te maken als een PDF, klikt u op de knop "Maak PDF". In een oogwenk zal uw uw catalogus worden gegeneerd, op basis van de inhoud van de pagina's die u hebt geselecteerd (in real time!). Dit neemt tussen 2-20 seconden in beslag, afhankelijk van het aantal pagina's dat u hebt geselecteerd.

Het voorbeeld van de pagina wordt geopend. Met dit voorbeeld kunt u de catalogus controleren  voordat u verdere stappen onderneemt. U kunt terugkeren naar de configuratiepagina door buiten het catalogus gebied te klikken of op de X-knop te klikken om verdere aanpassingen te maken.

U heeft twee opties aan de onderkant van de voorbeeld pagina:

 • Opslaan:
  Klik op deze link om uw catalogus op uw computer op te slaan als een PDF bestand.
 • Verzenden:
  Klik op deze link om een ​​e-mail te sturen met uw catalogus (als PDF) als bijlage.

Omdat deze functie gebruik maakt van Acrobat Reader, kunt u ook gebruik maken van deze programmafuncties voor het verzenden, opslaan en afdrukken van uw catalogus.

Klik hier om terug te gaan naar de startpagina van Mijn Catalogus.