Automotive Referenties

Automotive references

Hieronder staan enkele automotive referenties van Dexion. Klik hier voor meerdere referenties.

 • Autoland van den Brug, Franeker

  Autoland van den Brug, Franeker

  Nieuwe pand van Autoland van den Brug is volledig ingericht met Dexion ’s HI280 magazijninrichting; van standaard legbordstellingen voorzien van o.a. ladeblokken tot balies en bureaus.

 • Autoland van den Brug, Heerenveen

  Autoland van den Brug, Heerenveen

  Autoland van den Brug is het adres voor aankoop en onderhoud (service) voor auto’s en profiteert van het feit dat de nieuwe legbordstellingen eenvoudig verstelbaar zijn.

 • Evo Bus, Duitsland

  Evo Bus, Duitsland

  Het centrum is ontworpen voor circa 8.000 klantorders per dag en heeft het mogelijk gemaakt om de orderpicksnelheid aanzienlijk te verhogen.

 • Mobility Centre De Jong B.V., Barendrecht

  Mobility Centre De Jong B.V., Barendrecht

  Mobility Centre De Jong is een Volvo dealer met een showroom en eigen werkplaats. De nieuwe vestiging in Barendrecht werd door Dexion ingericht met HI280 verrijdbare bandenstellingen.

 • Toyota Parts Center, België

  Toyota Parts Center, België

  Ontwikkeling van een rekkensysteem Dexion met verschillende niveaus voor de opslag van kleine onderdelen en toebehoren bij Toyota Parts Center.

 • Kavo Parts, Apeldoorn

  Kavo Parts, Apeldoorn

  Het nieuwe pand van Kavo Parts, internationale leverancier van auto-onderdelen, is door Dexion ingericht met bestaande pallet- en legbordstellingen, de bestaande vloerconstructie en aangevuld met nieuwe materialen.

 • Scania, Opglabbek

  Scania, Opglabbek

  Gedurende verschillende jaren heeft Dexion het hoofddistributiecentrum van Scania ingericht te Opglabbeek. De producten zijn een combinatie van rekken & liggers, zodat Scania de ruimte in haar opslagplaats optimaal zou kunnen benutten.