Skip to main content

Dexion is volledig toegewijd aan het minimaliseren van de milieueffecten van al haar activiteiten.

Laubach Factory OutsideDoor duurzame praktijken aan te nemen en te streven naar de impact die we hebben op het milieu voortdurend te verbeteren, worden onze inspanningen beloond met de ISO 14001 milieubeheer accreditatie.

Wij zorgen ervoor dat onze werknemers zich bewust zijn van de gevolgen van hun acties op het milieu en dat elke medewerker op milieuvriendelijke wijze moet handelen.

Zij worden verzocht om bij te dragen aan de duurzaamheid van het bedrijf door efficiënter gebruik te maken van energie, water en grondstoffen, waardoor het gebruik van natuurlijke hulpbronnen wordt geoptimaliseerd.

Laubach Factory Inside

Onze beslissing om het internationale ISO14001 certificaat te behalen, laat zien dat we onze carbon footprint willen verminderen. Deze accreditatie biedt een duidelijk en effectief kader voor het naleven en identificeren van verdere kansen voor verbetering.

Onze kernproducten zijn voornamelijk gemaakt van staal, een van de meest gerecycleerde grondstoffen ter wereld, maar tijdens fabricageprocessen worden enige resten onvermijdelijk gegenereerd. Als zodanig zorgen we ervoor dat restmaterialen opnieuw worden gebruikt voor productie en alle bijproducten zoveel mogelijk gerecycled.

Dexion's Milieubeleid ontwikkelt zich voortdurend terwijl we zoeken naar nieuwe en innovatieve manieren om, in harmonie met het milieu, efficiënter te werken.