Skip to main content

Hulp nodig rond punten als Gezondheid, veiligheid & milieu? Dit zijn integrale onderdelen van wat Dexion aanbiedt, om een positieve impact te garanderen op de algemene prestaties van uw zaak.

Waarborgen dat u stevige gezondheids- en veiligheidsprincipes heeft is belangrijk om een ethische – en juridische – verantwoorde werkomgeving te creëren.

Dit heeft duidelijke voordelen, uiteraard. De juiste handelingen en procedures in voege hebben zal u helpen met:

  • Het verminderen van arbeidsongevallen en ziekteverzuim
  • Het handhaven van voldoende middelen

Maar voor ons gaan gezondheid en veiligheid verder dan enkel u assisteren in veilig gebruiken en onderhouden van onze materialen. Voor ons gaat het om het afleveren van een totaalpakket. Door met u samen te werken kunnen we u een dienstverlening aanbieden die u toelaten:

  • Health & safetyPlaatselijke veiligheidscursussen te volgen – voor al uw personeel
  • Op regelmatige basis inspecties uit te voeren – hiermee meteen de wettelijke verplichte veiligheidsprocedures te respecteren
  • Om risicofactoren vast te stellen en te beoordelen
  • Volledige structurele berekeningen te ontvangen
  • Advies te geven over de wetgeving rond veiligheid en gezondheid over onze producten

Alle Dexion productiefaciliteiten zijn gecertificeerd en hebben een aantoonbaar kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids-, en milieubeleid

Een bedrijfscultuur die uw business ondersteunt

Een positieve bedrijfscultuur wordt aangemoedigd binnen het Dexion team, en wordt actief gesteund door het topmanagement. Terwijl onze business zich voortdurend ontwikkelt, ontwikkelen en veranderen wijzelf ook onze processen om te verzekeren dat onze eigen gezondheid en veiligheid gegarandeerd worden.

Wat onze klanten vertellen

"We chose Dexion because we could quickly come to a good decision through the expertise of the relationship manager who visited us. The construction and further processing went smoothly so we are very pleased with it."
- Pim Bakker, Logistics Coordinator, Ausnutria Hyproca

Certificaten en onderscheidingen