Skip to main content

Met onze enorme ervaring, stevige geschiedenis en wereldwijd netwerk, is het geen verrassing dat onze reeks opslagsystemen ontwikkeld zijn om bijna alle industrieën te schikken.

Onze standaardproducten kunnen gewoon uit het rek genomen worden om zelfs aan de meest unieke opslageisen te voldoen, maar ze kunnen ook sterk aangepast worden voor meer specifieke eisen. Van automobiel, luchtvaart, voeding en drank, tot schepen en maritiem, er is geen sector waar we nog geen opslagsystemen geleverd hebben.

Bovendien kunt u er steeds op vertrouwen dat, met een hele reeks optionele accessoires en extra’s, uw efficiëntie optimaal is, de veiligheid en bescherming op het hoogste niveau zijn en u steeds op kop loopt op vlak van de nieuwste trends, regelgevingen en toepassingen.

Logistieke dienstverlening

Indien u actief bent in de logistieke dienstverlening, heeft u optimale opslagoplossingen nodig om de snelheid, flexibiliteit en veiligheid van uw opgeslagen goederen te garanderen.

Meer weten
Automotive

Als u een atelier in de automotive heeft, moet u over een groot gamma aan reserveonderdelen beschikken dat bovendien veilig en efficiënt opgeslagen is én te allen tijde eenvoudig bereikbaar is.

Meer weten
Voedsel & Dranken

Actief in de Voedsel & Dranken industrie? Dan staat u zonder enige twijfel onder voortdurende druk om uw beschikbare ruimte te maximaliseren. Een leidende hand nodig?

Meer weten
Slanke Productie / Lean Manufacturing

Of u nu produceert in de farmaceutische, industriële, elektrotechnische, automobiel, textiel of voedselindustrie, wij kunnen de zaken op gang houden.

Meer weten
eCommerce

Of u nu een traditionele kleinhandel runt, of een nieuwe online business, de uitdagingen zijn dezelfde. U hebt een verkoopproces en opslagmethode nodig dat beantwoordt aan de hoge eisen van uw klanten.

Meer weten
Farmaceutica

Het maakt niet uit of u farmaceutische producten ontwikkelt, vervaardigt of distribueert en verkoopt, ons breed gamma aanpasbare producten beantwoordt aan de meest strenge eisen inzake veiligheid en correcte opslag binnen de farmaceutische industrie.

Meer weten
Garage & Werkplaats

Als het erop aan komt de juiste oplossing te vinden voor de opslag in uw garage of werkplaats; is de doorslaggevende factor telkens opnieuw een systeem te vinden dat zowel economisch als ergonomisch is.

Meer weten
Bouwmaterialen

Indien u in de wereld van de bouwmaterialen werkt, kent u maar al te goed de uitdagingen die er mee gepaard gaan.

Meer weten
Visvangst

De uitdagingen voor de visserij zijn de nood aan opslagoplossingen die eenvoudig aanpasbaar zijn, en die snelle toegang bieden in een snel roterende omgeving.

Meer weten
Textiel / Kledij

Eenvoudige, gestroomlijnde bestelprocedures, efficiënte teruggave routines, en een doordacht en goed functionerend logistiek systeem zijn allen belangrijke sleutels voor een succesvol businessmodel.

Meer weten