Skip to main content

We zijn een internationale en toonaangevende fabrikant en ontwikkelaar van opslagsystemen. We ondersteunen onze klanten doorheen de gehele cyclus van hun opslagbehoeftes, van initieel plan en ontwerp over installatie tot service en ondersteuning.

We maken deel uit van de Gonvarri Material Handling, naast andere vooraanstaande industriële namen, waaronder Constructor, Kasten, Stålteknik en Kredit.

We leveren geavanceerde en innovatieve opslagsystemen zodat we aan ieders behoeften kunnen voldoen, welke ook hun logistieke vraagstukken mogen zijn. Onze reikwijdte bestrijkt bijna alle continenten, waar we oplossingen brachten voor toonaangevende wereldmerken en baanbrekende KMO’s, zodoende onze klanten mondiale deskundigheid en ondersteuning te bieden. Wij verbinden ons ertoe opslagoplossingen te ontwikkelen die onze klanten helpen om sneller, efficiënter en terzelfdertijd winstgevender te worden. Kortom, we dóén het werken!

Klanttevredenheid is onze missie! Om dit te bereiken, gaan we een samenwerking aan met onze klanten en ontwikkelen we een oplossing die hen tot in de kleinste details schikt, aangepast aan alle mogelijke eisen. Een oplossing die overeenstemt met de dynamiek van de werkomgeving, zowel doeltreffend als esthetisch.

Selecteer hieronder uw specifieke interesses, om meer te weten te komen over ons.