Skip to main content

Dexion maakt deel uit van de Gonvarri Material Handling, een toonaangevende Paneuropese leverancier van opslagsystemen en oplossingen. Bovendien wordt de groep op de markt gebracht doorheen Europa onder de merken Constructor, Dexion, Kasten, Stålteknik en Kredit.

Het is eigendom van Gonvarri Material Handling (GMH) sinds maart 2018, daarvoor en sinds 2007 was het eigendom van Altor Fund 11. De groep is de derde grootste leverancier van opslagsystemen voor de industriële sector in Europa en de grootste in de commerciële sector.

Dexion was oorspronkelijk opgericht in Londen door Demetrius Comino, die voor een revolutie zorgde door aanpasbare legbordsystemen en ander vormen van rekken en opslag te ontwikkelen sinds de late jaren 1940. Om meer te ontdekken over onze geschiedenis, klik hier.

Vandaag variëren onze producten van innovatieve palletrekken en legbordsystemen tot kantoor- en archiefoplossingen. Binnen de groep hebben we jarenlange ervaring en expertise die we gebruiken in samenwerking met onze klanten om het de allerbeste oplossingen te bieden.

We leveren meer dan enkel producten en kunnen een compleet dienstenpakket bieden inclusief adviesverlening, planning en onderhoud. En voor zowel het uitrusten van een magazijn of distributiecenter of een rekkensysteem voor detailhandel, fabricage of automobiel industrieën.

Wat ook uw eis mag zijn, Dexion kan een daadwerkelijke bijdrage leveren in het verbeteren van uw onderneming door het leveren van een eersteklas werk- en opslagruimte.

Groepsstructuur – Landen & Medewerkers

Met een omzet van bijna 200 miljoen Euro, meer dan 1200 medewerkers en moderne productiefaciliteiten op strategische locaties in belangrijke markten als Rusland, Roemenië, Finland, Zweden, Tsjechië en Duitsland, zijn we een leidende kracht in de opslagindustrie.

De groep heeft een sterke lokale aanwezigheid doorheen Europa alsook een distributienetwerk over de rest van de wereld waaronder Afrika, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika.

Ontdek meer over Dexion producten en diensten.