Skip to main content

Advies – Oplossingen – Installatie – Inspectie

Samen met toonaangevende opslagoplossingen, staan toonaangevende keuringen, magazijn veiligheid en installaties.

Om ons uitgebreide gamma klantgerichte opslagoplossingen en producten te vervolledigen, bieden we een compleet pakket keuringen, rekinspecties en veiligheidsdiensten, uitgevoerd door onze gekwalificeerde inspecteurs en techniekers.

Inclusief magazijn adviesverlening en planning; rek veiligheid en rek inspecties, en een ‘herinrichtende’ dienstverlening om toekomstige uitbreidingen en optimaliseringen te ondersteunen. Om dan nog te zwijgen over een volledig beheert projectinstallatie.

Dus of u nu kiest uit ons standaard gamma diensten, of iets meer op uw maat nodig heeft, het blijft een complete aanbieding om te beantwoorden aan uw eisen. Selecteer uw benodigde dienst uit de onderstaande mogelijkheden. Indien u niet vindt wat u zoekt, contacteer ons dan zeker.

Adviesverlening

Bij het zoeken naar de juiste opslagoplossing, is het altijd geruststellend een expert aan uw zijde te hebben.

Meer weten
Rekinspecties

Dexion rekken worden vervaardigd met de meest kwalitatieve materialen en zijn ontwikkeld om vele jarenlang mee te gaan.

Meer weten
Montage

Dexion levert op tijd en in perfecte omstandigheden met een hele reeks middelen en vaardigheden om telkens opnieuw te beantwoorden aan uw strenge eisen.

Meer weten
Gezondheid en veiligheid

Hulp nodig rond punten als Gezondheid, veiligheid & milieu? Dit zijn integrale onderdelen van wat Dexion aanbiedt, om een positieve impact te garanderen op de algemene prestaties van uw zaak.

Meer weten
Service & Onderhoud

Het garanderen van de veilige werking betekent het aanvaarden van uw wettelijke verplichting om te verzekeren dat uw opslaginstallatie regelmatig geïnspecteerd en onderhouden wordt.

Meer weten
Cursussen & Seminaries

Verzekeren dat uw teams het belang van veiligheid in een magazijnomgeving is zonder twijfel een van de hoofdprioriteiten.

Meer weten