Skip to main content

Oplossingen op maat om aan elk van uw specifieke noden te voldoen

Ongeacht de industrie waarin u werkt, het gamma unieke opslagsystemen van Dexion werd ervoor ontworpen.

Verzekeren dat u de zaken op dit moment zo efficiënt mogelijk kan aanpakken, maar toch flexibel genoeg zijn om aangepast te kunnen worden als uw activiteiten wijzigen.

En alsof dat nog niet genoeg is, als u op zoek bent naar een doorgedreven analyse van uw magazijn of opslagruimte, kan Dexion u ook daarvoor een analyse, advies en verregaande ondersteuning bieden.

Van automobiel, bandenopslag en garagewerkplaatsen tot voedsel en dranken, koudeopslag, bouwmaterialen en e-commerce-bedrijven, we kunnen voortdurend een eersteklas mix van inzicht, begeleiding en praktische ondersteuning bieden.

Ook behoren semi-automatisatie en geautomatiseerde magazijnen tot de mogelijkheden.

Geautomatiseerde magazijnen

Wij bieden de meest geschikte AS/RS (Automated Storage & Retrieval Systems) -oplossing, met hoge dichtheid en hoge doorvoer voor uw magazijn, of het nu gaat om het opslaan van pallets of dozen.

Meer weten
Kleingoed

Indien u werkt in een magazijn met kleingoed of een pickingzone, bieden onze producten voor opslag en verwerking van kleine onderdelen u een unieke combinatie van prestaties, veiligheid en zuinigheid.

Meer weten
Koude opslag (Koel & Vries)

Indien u al met een koel- of vriesinstallatie werkt, dan weet u dat de grootste uitdaging in de kosten tot een minimum beperken zit.

Meer weten
Langgoed

Op zoek naar veilige en georganiseerde opslag voor uw lange en zware goederen? Onze oplossingen voor langgoed passen perfect binnen uw specifieke vereisten.

Meer weten
Zware lasten

Op zoek naar veilige en betrouwbare opslag voor lange en zware lasten zoals stalen buizen, pijpen, tubes, meubelen of pakken hout? Onze heavy-duty oplossingen bieden optimaal gebruik van beschikbare oppervlakte, tegen lage kosten.

Meer weten
Bandenopslag

Uw banden opslaan op de meest efficiënt mogelijke manier draait om het maximaliseren van uw beschikbare oppervlakte zonder de kwaliteit van de banden aan te tasten.

Meer weten
Etagebouw

Indien u een groot onderdelenmagazijn heeft of heel veel artikelen met lage omzet, dan is een etagebouw legbordrekken installatie misschien wel de perfecte oplossing.

Meer weten
Semi-automatisatie

U denkt eraan uw magazijnactiviteiten te automatiseren? Dan kijkt u al snel naar belangrijke investeringen

Meer weten
Seismische Zones

Palletrekken die geïnstalleerd worden in gebieden die in een risicozone voor seismische activiteit liggen, moeten speciaal ontworpen, ontwikkeld en gebouwd worden om te weerstaan aan die krachten.

Meer weten