Skip to main content

Oplossingen op maat om aan elk van uw specifieke noden te voldoen

Ongeacht de industrie waarin u werkt, het gamma unieke opslagsystemen van Dexion werd ervoor ontworpen.

Verzekeren dat u de zaken op dit moment zo efficiënt mogelijk kan aanpakken, maar toch flexibel genoeg zijn om aangepast te kunnen worden als uw activiteiten wijzigen.

En alsof dat nog niet genoeg is, als u op zoek bent naar een doorgedreven analyse van uw magazijn of opslagruimte, kan Dexion u ook daarvoor een analyse, advies en verregaande ondersteuning bieden.

Van automobiel, bandenopslag en garagewerkplaatsen, tot voedsel en dranken, koudeopslag, bouwmaterialen en e-commerce-bedrijven, we kunnen voortdurend een eersteklas mix van inzicht, begeleiding en praktische ondersteuning bieden.

Kleingoed

Indien u werkt in een magazijn met kleingoed of een pickingzone, bieden onze producten voor opslag en verwerking van kleine onderdelen u een unieke combinatie van prestaties, veiligheid en zuinigheid.

Meer weten
Koude opslag (Koel & Vries)

Indien u al met een koel- of vriesinstallatie werkt, dan weet u dat de grootste uitdaging in de kosten tot een minimum te beperken zit.

Meer weten
Langgoed

Op zoek naar veilige en georganiseerde opslag voor uw lange en zware goederen? Onze oplossingen voor langgoed zijn passen perfect binnen uw precieze vereisten.

Meer weten
Zware lasten

Op zoek naar veilige en betrouwbare opslag voor lange en zware lasten als stalen buizen, pijpen, tubes, meubelen of pakken hout? Onze heavy-duty oplossingen bieden optimaal gebruik van beschikbaar oppervlak, aan lage kosten.

Meer weten
Bandenopslag

Uw banden opslaan op de meest efficiënt mogelijke manier draait om het maximaal gebruik maken van uw beschikbaar oppervlak zonder de kwaliteit van de banden aan te tasten.

Meer weten
Etagebouw

Indien u een groot onderdelenmagazijn heeft, of heel veel artikelen met lage omzet, dan is een etagebouw legbordrekken installatie misschien wel de perfecte uitkomst.

Meer weten
Semi-automatisatie

U denkt eraan uw magazijngebeuren te automatiseren? Dan kijkt u al snel naar belangrijke investeringen

Meer weten
Seismische Zones

Palletrekken, geïnstalleerd in gebieden die in een risicozone voor seismische activiteit liggen, moeten ontworpen, ontwikkeld en gebouwd worden om te weerstaan aan die krachten.

Meer weten