Skip to main content

Grote investeringen in de fabriek van Dexion

Grote investeringen in de productiefaciliteit van Dexion maakt het meteen één van de modernste binnen Europa.

Dit jaar heeft Dexion enorm geïnvesteerd in moderne topklasse apparatuur om haar klanten de meest geavanceerde opslagoplossingen te bieden. De investeringen stellen Dexion ook in staat om nog beter op maat gemaakte oplossingen te bieden, zodat wij ook aan gecompliceerde opslagwensen van onze klanten kunnen voldoen.

Safan Darley Plooimachine

Safan Darley

Dexion installeerde een state-of-the-art Safan Darley plooibank in de fabriek in Rasnov. Deze grote en krachtige machine beschikt over 400 ton perskracht om metalen plaatdelen tot wel 4.200 mm. lang en 8 mm. dik te plooien.

De Safan Darley is een moderne machine, perfect voor het produceren van grote en zware, speciale of standaard opslagoplossingen waarmee Dexion haar bereik in productontwikkeling en speciale oplossingen kan vergroten.

HAAS VF10 Verticaal bewerkingscentrum

HAAS VF10

Het grote en krachtige HAAS VF10 verticale bewerkingscentrum werd geïmporteerd van de bekende Californische fabrikant, HAAS, en vertegenwoordigt een ultramodern model in zijn gebied.

De aankoop van deze nieuwe machine is een verdere stap in de inspanningen van Dexion om haar klanten het best te bedienen en maakt deel uit van haar strategische investeringsprogramma. Met deze nieuwe freesmachine kan Dexion zijn assortiment verder uitbreiden, de doorlooptijd verkorten en het bedrijf helpen groeien.

Prima Power Platino Fiber Evo Lasersnijmachine

Prima Power Platino Fiber Evo Laser Cutting Machine

De moderne Prima Power Platino Fiber Evo 15030 lasersnijder kan staal snijden tot 20 mm. dik en staalplaten met een afmeting tot 1.500 x 3.000 mm.

Tot nu toe moest Dexion zijn lasersnijtaken uitbesteden. Met deze nieuwe investering kan Dexion haar eigen lasergebaseerde activiteiten uitvoeren en kan zij een grotere doorvoer, betere kwaliteitscontrole, aangepaste oplossingen en uiteindelijk betere prijzen bieden voor de specifieke behoeften van onze klant.

Deze nieuwe toevoeging aan de Roemeense productiefaciliteit biedt extra mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten die het beste aansluiten op de behoeften van de klant.

Nieuw Automatische Lasapparaat helpt Dexion het beste van twee werelden te bieden

AutoWelder

Dexion heeft een ultramoderne AutoWelder aangeschaft om snel en gestandaardiseerd de producten en componenten te kunnen lassen.

Deze nieuwe machine werkt naast de bestaande handmatige las-lijnen van Dexion. Dit zorgt ervoor dat Dexion in staat is om zowel snel, gestandaardiseerd laswerk te leveren voor grote partijen producten met behulp van de AutoWelder, alsook de flexibiliteit om snel kleinere partijen of speciale producten te leveren met behulp van de handmatige las-lijnen.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws