Skip to main content

Nieuwe naam om positie als grote fabrikant opslagsystemen te versterken

In januari 2018, voltooide Gonvarri Steel Services de overname van de Constructor Group A/S.

Gonvarri Material HandlingWe zijn blij te kunnen aankondigen dat onze groepsnaam veranderd is naar Gonvarri Material Handling (GMH). GMH zal verder blijven handelen onder de welgekende namen Dexion, Kasten en Constructor doorheen Europa en wereldwijd.

Het nieuwe eigenaarschap versterkt de groep als toonaangevend leverancier van goederenbehandelings- en opslagsystemen door het leveren van expertise en middelen voor een blijvende groei en ontwikkeling. Gonvarri Steel Services heeft een hoofdkantoor in Madrid en 36 fabrieken, in 17 landen wereldwijd.

In 2017 genereerde Gonvarri bijna € 3 miljard aan inkomsten. Het is een strategisch leider in de staalindustrie en volgens Frank Pohl, CEO van GMH en MD van Dexion GmbH, is het de perfecte partner.

“Ik ben er rotsvast van overtuigd dat Gonvarri, met zijn vele jaren ervaring in productie en staalnijverheid alsook zijn wereldwijde aanwezigheid, de meest ideale nieuwe eigenaar zal zijn. Ik kijk er naar uit samen te werken met Gonvarri om nog beter onze klanten te bedienen en onze goede marktpositie verder te ontwikkelen.”

Over Gonvarri Material Handling

  • Gonvarri Material Handling omvat Constructor, Kasten en Dexion, en is een van Europa’s toonaangevende ontwikkelaars en fabrikanten van opslagsystemen.
  • De Gonvarri Material Handling groep heeft een sterke en rijke geschiedenis met eeuwen aan gezamenlijke kennis, die klanten toegang biedt tot een globaal netwerk van kennis en ervaring op het gebied van opslag.
  • Met een bereik over de hele planeet, heeft de groep sommige van ’s werelds meest vooraanstaande merken en pionierende KMO’s geholpen.
  • Het beoogt ondersteuning te bieden aan partners en klanten met de planning, installatie en service of onderhoud van hun opslagsystemen.
  • Voor meer informatie, bezoek www.gonvarri-mh.com
Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws