Skip to main content

"Opslaan van banden is vergelijkbaar met opslag van wijn. Als je ze koel, droog en uit de zon bewaart, behouden ze veel langer hun kwaliteit"

Tekens van economisch herstel voor de herfst van 2013 worden aangegeven. Dit doet de automobielsector in het algemeen en de bandensector in het bijzonder zoeken naar groeimogelijkheden zonder te grote investeringen die de winst onder druk zetten. 

Tyre StorageGeen enkel bedrijf dat actief is in het leveren van banden wil deze kans op extra omzet, die er hopelijk zit aan te komen, te laten liggen. Maar uitbreiding van het gamma en de voorraad kan duur uitvallen. Een groot voorraad artikelen met weinig toegevoegde waarde, opslag en manipulatie kan op de operationele winstmarge wegen. Anderzijds kan een ontoereikende voorraad leiden naar gemiste omzet.

De sleutel tot het succes van Dexion is dat we nauw samenwerken met onze klanten om hun behoeften te begrijpen door de bestaande infrastructuur te analyseren. Vaak is de uitkomst dat het beter benutten van de bestaande ruimte kost-efficiënter is dan uit te breiden of te verhuizen naar een groter plaats. De oplossingen die Dexion aanbiedt, bijvoorbeeld met verrijdbare rekken, benutten de beschikbare ruimte beter en laten een snelle en veilige ophaling mogelijk.

In onzekere tijden is flexibiliteit essentieel. Dexion heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen van opslagsystemen die eenvoudig kunnen aangepast worden aan de grootte en de vorm van de opgeslagen artikelen. Dit maakt de oplossing ideaal voor planning van toekomstige groei in een nieuw of het bestaande gebouw. Ook kan er op een eenvoudige manier worden gereageerd op onverwachte veranderingen in de markt. Een uitgebreid gamma aan accessoires is beschikbaar om de banden veilig te manipuleren.

"Opslaan van banden is vergelijkbaar met opslag van wijn. Als je ze koel, droog en uit de zon bewaart, behouden ze veel langer hun kwaliteit" grapt Harald Guldahl, CEO van Dexion. "Onze efficiënte en duurzame systemen bieden de bedrijven de mogelijkheid om echte kostenbesparingen te realiseren en om hun klanten een betere dienstverlening aan te bieden."
Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws