Skip to main content

Voorstelling van state-of-the-art opslagoplossingen op LogiMAT 2020

Dexion zal de nieuwste innovaties in opslagoplossingen onthullen op de belangrijkste internationale handelsbeurs, LogiMAT 2020.

De LogiMAT internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen en procesbeheer is de grootste jaarlijkse intralogistieke beurs in Europa. Dit jaar wordt het gehouden in Stuttgart, van 10 tot 12 maart. We leggen nu de laatste hand aan onze beursstand, in hal 5, stand A61.

Op onze stand presenteert het Dexion-team onze diverse en uiteenlopende opslagconcepten, zowel standaard als op maat gemaakte logistieke oplossingen voor magazijnen.

Het hoogtepunt zal onze nieuwste generatie opslagmachines zijn. De Tornado UHD verticale opslagmachine, ontworpen met de nieuwste technologie en TCPlus-software, biedt veelzijdigheid: compacte opslag van kleine onderdelen in de kleinste ruimtes, met een veilig, ergonomisch en foutloos orderpicken. Het maximaliseert beschikbare ruimte en is tijdbesparend, waardoor batch-picking op het hoogste niveau mogelijk is. Bezoekers aan onze stand kunnen de nieuwe Tornado UHD live testen.

Logimat 2020We zullen ook onze volledig geautomatiseerde oplossingen introduceren, die we in samenwerking met Lampe Lagertechnik GmbH hebben gecreëerd. Lees meer over de geautomatiseerde opslagoplossingen die we momenteel ontwikkelen. Dit is een opwindend en innovatief gebied; ontdek wat de toekomst in petto heeft voor intelligente, geautomatiseerde oplossingen!

Ook zullen veel van onze populaire en zeer veelzijdige opslagproducten worden getoond, zoals onze MOVO verrijdbare palletstellingen, dat in veel omgevingen kan worden gebruikt en bestand is tegen temperaturen van -40 ° C. MOVO is compatibel met verschillende soorten stellingen en is een zeer veelzijdige en aanpasbare functie voor elk magazijn.

Bezoekers van onze stand kunnen ook onze nieuwe Pull Out Units bekijken, weergegeven op ons P90 palletstellingen systeem, die zowel handmatige als elektrische opties kan bevatten; configureerbaar naar de wensen van de klant, biedt een efficiënte materiaalstroom, veilig en ergonomisch picken en opslag met hoge dichtheid.

Logimat 2020Bij Dexion blinken we uit in het ontwerpen van innovatieve opslagoplossingen en -systemen. Onze systemen bieden flexibiliteit, kunnen dynamisch of statisch zijn, zijn compatibel en uitbreidbaar voor procesoptimalisatie en brengen kostenefficiëntie in de interne logistieke processen.

Onze oplossingen zijn altijd precies afgestemd op de interne processen van de faciliteiten van onze klanten.

Geïntrigeerd door wat LogiMAT 2020 en Dexion kunnen bieden? We kijken ernaar uit om u daar te zien. U kunt LogiMAT 2020-tickets bestellen door een e-mail te sturen naar logimat2020@dexion.de en kunt hier meer informatie vinden over LogiMAT 2020.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws