Skip to main content

Wil je van het opslaan van lange en zware goederen licht werk maken? Dexion heeft de oplossing.

Het opslaan van lange en zware goederen kan een probleem zijn.  Deze items terugvinden of verplaatsen kan zelfs nog moeilijker zijn.

Waarom heeft dan nog niemand een manier gevonden om deze beide uitdagingen in één handige opslagoplossing op te lossen? Het antwoord is dat die oplossing wél is gevonden. En wel door Dexion, een toonaangevende leverancier van opslagoplossingen en producten en diensten voor magazijnoptimalisatie, die deze en andere oplossingen zal voorstellen op Prowood 2018.

Bezoekers op stand 1471 zullen twee van de producten van het bedrijf in tandem zien werken: Cantilever en MOVO.

  • Dexion Cantilever is een systeem dat op maat gemaakt kan worden voor de opslag van alle vormen en maten zonder rechtopstaande steunen aan de voorzijde. Hierdoor kunnen vorkheftrucks goederen op elk niveau afzetten en ophalen. Het assortiment omvat Cantilever-rekken, Rollracks, buizenrekken en A-racks. Ze zijn allemaal speciaal ontworpen voor het opslaan van artikelen met variërende lengtes - stalen staven, buizen, meubels, pakken hout; evenals planken, metalen platen, kratten en dozen, of witgoed.
  • Dexion MOVO is het unieke Mobiele Rekken-systeem dat de ultieme oplossing is voor opslag met hoge dichtheid. Een MOVO verlaagt aanzienlijk het vereiste opslaggebied of verdubbelt de opslagcapaciteit op hetzelfde oppervlak. Wanneer deze twee samen worden gevoegd, zorgen Cantilever en MOVO ervoor dat elk magazijn beter werkt met het netto resultaat dat uw werking efficiënter is.
"We hebben deze producten geselecteerd voor Prowood 2018, omdat de tentoonstelling het internationale ontmoetingspunt is voor de houtverwerkende industrie en aanverwante sectoren in België, zegt Guido De Cock, MD Dexion België. "Als natuurlijk product moet hout voorzichtig worden behandeld. Het kan lastig zijn om veilig op te slaan en de enorme afmetingen en het gewicht van het hout en de machines die in de industrie worden gebruikt, betekent dat het een echt robuust maar toch volledig veelzijdig opslagsysteem zoals het onze nodig is.”

De Dexion-producten worden vervaardigd aan Europese kwaliteitsnormen (ISO 9001) en zijn ontworpen volgens Europese veiligheidsvoorschriften (FEM-ERF), getest in het gespecialiseerde testlaboratorium van het bedrijf. Er worden voortdurend aanzienlijke investeringen gedaan om ervoor te zorgen dat alle fabrieken van het bedrijf de meest efficiënte, moderne en veilige opslagsystemen voor haar klanten levert.

Kom ons bezoeken op Stand 1471 (Hal 1)

Bezoekers aan de Dexion-stand zullen kunnen praten met leden van het Dexion-team, die met kennis van zaken praten, de uitdagingen volledig begrijpen en oplossingen kennen voor elk type scenario.

Prowood 2018 in het kort:

Evenement : Prowood 2018.
Adres : Maaltekouter 1 - B-9051 Gand
Locatie: Flanders Expo, Gent , België.
Data: 21-25 oktober 2018
Dexion Stand locatie: Hal 1, Stand 1471
Ingang: gratis met ticket.
Organisator: info@artexis.com

Noot voor de redactie:

Over Dexion.be
Dexion is een toonaangevende leverancier van opslagoplossingen en magazijnoptimalisatie. Het maakt deel uit van het gerespecteerde internationale Gonvarri Material Handling, die ook Constructor, Kasten en PSS omvat en heeft jarenlange ervaring met opslagoplossingen voor een breed scala aan industrieën doorheen Europa. www.dexion.be

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws