Skip to main content

Dexion bood TITAN de perfecte opslagoplossing voor hun autobanden en velgen

TITAN GMA SA, Berchem-St-Agathe

Klant: TITAN GMA SA 
Locatie: Berchem-St-Agathe
Oplossing: Horizontale bandenstellingen en display stellingen voor autovelgen

TITAN GMATITAN GMA SA is een van de grootste bandenhandelaren in Brussel dankzij de verschillende dochterondernemingen die zij hebben opgericht.

Voldoende opslagcapaciteit banden

Voor de opslag van banden en velgen had TITAN niet echt specifieke opslageisen, zolang er maar voldoende capaciteit was voor de opslag van de banden- en velgenvoorraad.

Dexion bood daarom een klassieke banden opslagoplossing met verschillende opslagniveaus en speciale “displays” voor autovelgen.

Horizontale bandenstellingen

Autovelgen opgeslagen op Dexion stellingenHet jaar 2011 was voor Dexion het begin van een partnership voor de realisatie van de verschillende bandenfilialen in en rond Brussel.

De filialen zijn ingericht met onder bandenstellingen op basis van grootvakstellingen of palletstellingen.

De capaciteit van de verschillende dochterondernemingen vertegenwoordigt momenteel een opslag ongeveer 20.000 banden en 2.700 velgen.

Grootvakstellingen voor bandenopslag

Voor de vestiging Berchem-St-Agathe bleek dat, vanwege de stabiliteit, het strakke uiterlijk en de mogelijkheid tot wel 7 niveaus hoog te bouwen, grootvakstellingen LS2 de beste passende oplossing was voor de opslag van de banden en velgen.

Ook heeft Dexion een maatwerk display wand gemaakt van wel 10 niveaus hoog voor de verschillende soorten velgen. Op deze manier heeft men goed overzicht van het velgen assortiment.

“Al bijna 10 jaar en voor al onze dochterondernemingen hebben we Dexion ingeschakeld om ons te voorzien van de juiste opslagoplossing voor onze producten en onze verschillende omgevingen. Dexion is een serieuze, vertrouwde en efficiënte partner die kwaliteitsproducten voor het leven aanbiedt”, aldus Mehmet Gurlek, eigenaar TITAN GMA.

Horizontale bandenstellingen

Over TITAN GMA

Het jaar 2011 is de oprichting van de eerste dochterondernemingen en bandencentrales onder de naam Ambergris

In de loop van de jaren groeit het bedrijf en worden andere dochterondernemingen geopend onder de naam Interbelgium Tyres.

Onder de naam TITAN GMA SA is een nieuw bedrijf opgericht dat alle activiteiten van deze dochterondernemingen en centrales samenbrengt. Momenteel zijn er ongeveer 9 bandencentrales (Anderlecht, Molenbeek, Sint-Agatha-Berchem (2), Haren (2), Vilvoorde, Schaarbeek en Ukkel).