Skip to main content

12.500 palletplaatsen voor Bakker Transport & Warehousing met mobiele palletstellingen van Dexion

Bakker Transport en Warehousing, Nederland

Case Study Overview

Klant: Bakker Transport & Warehousing
Locatie: Nederland
Oplossing: Mobiele Palletrekken (MOVO)

bakker transport nlIn het magazijn van Bakker Transport & Warehousing uit Heerenveen, heeft Dexion met mobiele palletrekken (MOVO) een zeer effeciënte opslagcapaciteit van 12.500 pallets kunnen realiseren.

Bakker Transport & Warehousing

Bakker Transport & Warehousing is een geavanceerd (inter)nationaal transport, op- & overslagbedrijf. Bakker is gespecialiseerd in zowel ‘droge’-, koel- en vriesopslag als nationaal en internationaal vervoer.

Mobiele Palletrekken

In tegenstelling tot de meeste projecten, heeft Dexion eerst een ontwerp voor de verrijdbare palletstellingen gemaakt en daar omheen is het gebouw ontworpen.

De verrijdbare palletrekken maken goed gebruik van de hoogte van het pand, de palletrekken reiken bijna tot het plafond en leveren in totaal 12.500 palletplaatsen op.

bakker transport nl

Waarom Dexion?

Bakker en Dexion gaan al jaren terug. Ruim 17 jaar geleden heeft Dexion al mobiele palletstellingen geleverd, waar nog steeds met volle tevredenheid en zonder storingen mee wordt gewerkt.

Door de enorme groei van Bakker, werd het uitbreiden met een nieuwe hal noodzakelijk.

"Door de goede ervaring met de Dexion installatie van 17 jaar geleden, was het voor ons duidelijk dat wij weer de betrouwbare mobiele palletrekken van Dexion wilden hebben", aldus Anne Bakker, eigenaar.

Geleverd bij Bakker Transport & Warehousing:

- 12.500 palletplaatsen

www.bakker-transport-warehousing.nl