Skip to main content

Heavy Duty draagarmstellingen zorgen voor meer opslagcapaciteit in het nieuwe magazijn van Häfele

Klant: Häfele
Locatie: Ghiroda, Timisoara, Roemenië
Oplossing: P90 palletstellingen, Heavy Duty Draagarmstellingen, Light Duty Draagarmstellingen

Heavy Duty draagarmstellingenDe Häfele Group is een toonaangevende internationale fabrikant en leverancier van meubelbeslag en architectonische hardware, met klanten in meer dan 150 landen.
In het boekjaar 2017 had de Häfele-groep een omzet van 1,375 miljard euro met 37 dochterondernemingen op 6 continenten. Het bedrijf heeft 7.600 werknemers wereldwijd.

Häfele

Häfele Roemenië is opgericht in oktober 2009 en heeft zijn hoofdkantoor in Timisoara en een bijkantoor in Boekarest. Häfele Roemenië heeft eveneens een magazijn in Timisoara, waardoor snelle levering direct uit voorraad mogelijk is.

Palletstellingen voor Häfele

Vergroting opslagcapaciteit

Häfele Roemenië moest de opslagcapaciteit vergroten. Om dit te doen, verhuisden ze naar een nieuw magazijn; ze wilden zowel de logistieke distributie als de productie van hun eigen producten integreren, dus moest hun productiegebied opgenomen worden in de logistieke stroom.

Heavy Duty draagarmstellingen

Dexion wist dat de klant een magazijnoplossing nodig had die zowel efficiënt als veelzijdig was. De voorgestelde oplossing was een combinatie van P90 palletstellingen voor orderpicking en pallet-handling, alsook Heavy Duty draagarmstellingen en Light Duty draagarmstellingen om aan alle interne vereisten te voldoen.

Heavy duty draagarmstellingen voor opslag lange zware goederenDeze opslagsystemen kunnen de opslag van verschillende goederen verzorgen, van dozen tot pallets, van lichte lange goederen tot zware lange goederen en maken zowel handmatige als vorkheftruck hantering mogelijk.

Het hoogtepunt van deze installatie is de 10.500mm hoge Heavy Duty Draagarmstellingen; torenhoge structuren die de zwaarste en langste metalen onderdelen bevatten die worden behandeld in het magazijn van Häfele.

"We kozen Dexion omdat ze de expertise hadden om ons te helpen de perfecte oplossing te kiezen om aan onze specifieke vereisten te voldoen, maar ook de mogelijkheid om de verschillende soorten rekken te produceren die voor onze activiteit nodig zijn", zei de Logistiek Manager van Häfele.

Häfele is een internationaal bedrijf dat zowel hardware- en fitting systemen levert, als elektronische toegangscontrolesystemen. Over de hele wereld vertrouwen klanten uit de meubelindustrie, verdelers, schrijnwerkers en meubelmakers, maar ook architecten, planners en bouwers op de expertise en prestaties van Häfele.