Skip to main content

Dexion levert nieuwe bandenstellingen voor Pneu Vanhamme

Klant: Pneu Vanhamme
Plaats: Waterloo, België
Oplossing: Bandenopslag met tussenvloeren en grootvakstellingen

Uitbreiding capaciteit bandenopslag

Pneu Vanhamme is een van de grootste dochterondernemingen van familiebanden in Waals-Brabant. En het is een constant doel om het opslagvolume te vergroten. Het heeft ook een andere centrale dochteronderneming voor banden, gelegen aan de ingang van Brussel (Ukkel) en is ook een Dexion klant.

In 1989 nam Karyn Vanhamme de leiding over het bedrijf dat ze ontwikkelde en gaf het een nieuwe look, veel comfortabeler en verfijnder voor klanten.

pneu vanhamme be

Pneu Vanhamme moest de capaciteit van de bandenopslag aanzienlijk vergroten, aangezien consumenten de gewoonte aannemen om twee sets banden te hebben. Hoewel het in België niet officieel verplicht is om winterbanden te gebruiken, komt het in de omringende landen steeds vaker voor.

Pneu Vanhamme had voldoende ruimte, maar ze hadden een systeem nodig dat hun vloeroppervlak beter zou benutten om de capaciteit te maximaliseren.

Twee tussenvloeren voor bandenopslag

pneu vanhamme be

Dexion stelde een oplossing voor bandenopslag op twee verdiepingen voor (met tussenliggend gangpad). Na verschillende onderzoeken, voorprojecten en haalbaarheidsplannen, heeft Dexion, rekening houdend met de veiligheidsrichtlijnen van de brandweerlieden en de gewenste hoeveelheid banden die men wilde opslaan. Dit project is in twee fases uitgevoerd:

  • Fase 1 was de installatie van 173 m² tussenvloer uitgerust met 2.061 m. grootvakstellingen en 504 m. P90 palletstellingen. Dit leverde een opslagcapaciteit op van ongeveer 12.000 banden.
  • Fase 2 omvatte de installatie van 2.347 m. extra grootvakstellingen.

Bandenopslag capaciteit van 18.000 banden

Dexion kon een oplossing creëren die capaciteit bood aan meer dan 18.000 banden. Ze werden gekozen omdat ze een goede basisprijs, snelle levering, snelle installatie en uitstekende opvolging boden.

Het is niet de eerste keer dat we een beroep doen op uw diensten, het uitgevoerde werk heeft altijd perfect op onze verzoeken gereageerd en de termijnen zijn altijd zeer goed gerespecteerd. Ik kan alleen uw diensten aanbevelen en vooral die van Mr. Gyselinck, aldus Karyn Vanhamme.

Over Pneu Vanhamme

In 1989 nam Karyn Vanhamme de leiding over het bedrijf dat ze ontwikkelde en gaf het een nieuwe look, veel comfortabeler voor klanten. 'Vandaag is de derde generatie', zegt ze trots. Mijn dochters en stiefkinderen werken ook met mij samen. We zijn een van de weinige familiebedrijven uit Waterloo. ”