Skip to main content

Häfele vergroot opslagcapaciteit met cantilever systemen van Dexion

Häfele Group is een fabrikant en leverancier van meubelbeslag en architectonische hardware. Het hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Timisoara - Roemenië en het bijkantoor in Boekarest.

Häfele vergroot opslagcapaciteit

Doordat Häfele de logistieke distributie én de productie van hun eigen producten wilden integreren in de logistieke stroom, moest het productiegebied worden opgenomen in de logistieke stroom. Deze wens zorgde ervoor dat Häfele de opslagcapaciteit moest vergroten, ze verhuisden daarom naar een nieuw pand.

Magazijn ingericht met cantilever systemen

Dexion stelde voor om palletstellingen, type P90 in te zetten voor orderpicking en pallethandling, maar ook de Heavy Duty en Light Duty Cantilever systemen, ook wel draagarmstellingen genoemd, om aan alle interne vereisten te voldoen. Heavy Duty en Light Duty cantilever systemen zijn zeer geschikt voor de opslag van lange goederen. De Heavy Duty cantilever is een sterk systeem, geschikt voor opslag van zwaardere, lange goederen. Häfele heeft gekozen voor een Heavy Duty cantilever van wel 10.500 mm hoog!

De Light Duty cantilever is een lichtere variant en daarom geschikt voor opslag van bijvoorbeeld aluminium profielen, houten plinten en andere lichte goederen. De systemen kunnen uitgevoerd worden met dubbele armen of enkele armen. Er kan zowel manueel of met een heftruck worden gepickt.

Voor meer informatie over dit project kunt u hier klikken.

Indien u meer informatie wilt over de heavy duty of light duty cantilever systemen, kunt u contact opnemen met onze specialisten of bellen met: +32 0 2 476 26 35

 

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws