Skip to main content

Snel naar de Dexion stand op Transport & Logistics 2017

Dexion heeft meer dan 60 jaar ervaring in het leveren van geavanceerde opslagoplossingen overal in Europa. Ze hebben steeds grenzen verlegd om producten en diensten te kunnen bieden die de toekomst garant staan.

Transport & Logistics 2017Zodra het Dexion team vernam dat de organisatoren van Transport & Logistics Antwerp 2017 de slagzin “let’s move the future forward” gekozen hadden voor het event dit jaar, waren ze zeer opgetogen om enkele van hun vernieuwingen te komen voorstellen.

“Dit is de grootste handelsbeurs voor de transport- en logistieke sector in de Benelux, dus we weten alvast dat het druk zal worden” zegt Guido de Cock, General Manager. “Op andere evenementen waren onze automatische oplossingen zoals de Tornado plateaulift en de MOVO mobiele rekken een enorme trekpleister voor de bezoekers. We zullen deze, naast nog andere, producten voorstellen op het evenement en er zal een team ter plaatse zijn om specifieke zaken te bespreken. Zowel onze bestaande klanten als alle nieuwe gezichten zijn allemaal meer dan welkom op onze stand.”

Transport & Logistics 2017 in het kort:

Evenement: Transport & Logistic 2017: het networking event voor transport en logistiek
Plaats: Antwerp Expo, Antwerpen, België
Datum: 17-19 oktober 2017
Stand: 2.041
Inkom: gratis met eticket.

  • U kunt de beurs gratis bezoeken door een e-ticket te registeren.
  • Bevestig uw ticket hier

Nota voor de redactie

Over Dexion
Dexion is een toonaangevende leverancier van opslagoplossingen en magazijn optimalisatie. Het maakt deel uit van de gerenomeerde internationale Constructor Group welke vele jaren ervaring heeft met het leveren van opslagoplossingen in tal van industriële sectoren in Europa. www.dexion.be

Over Transport & Logistics 2017

http://www.easyfairs.com/transport-logistics-2017/transport-logistics-2017/

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws